Водещ блог за мениджмънт бе продаден

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 02.08.07

  Slacker Manager

  Един от известните блогове за мениджмънт, SlackerManager.com бе продаден преди няколко дни.

  Блогът се развиваше от Брендън Конъли от края на 2024г. и за близо 3 години успя да се наложи като един от най-посещаваните блогове по мениджмънт, лидерство, лична продуктивност, кариера, бизнес литература и др. Само абонатите по RSS на блога са около 8500.

  Купувачи на блога са хората от b5media - една от най-големите мрежи от блогове, към които влизаше и SlackerManager. Цената на сделката не се разкрива.

  От b5media възнамеряват да продължават да развиват този блог и в момента дори тече заключителния етап по избора на един или повече нови автори, които да застанат зад блога.

  Мотивите за продажбата от страна на собственика на SlackerManager основно са, че е изгубил интерес към блогването по темите, които е развивал досега и че в момента има нови проекти, които го интересуват по-силно. Ето как, лишен от всякакви сантиментални пориви, Брендън Конъли прекратява участието си в своя блог.

  Направи ми силно впечатление факта, че собственикът на блога продължава да го поддържа и в момента, до намирането на нови автори, както и че взема дейно участие в определянето на новите автори в блога. Това все пак означава, че не му е безразлично в чии ръце ще попадне блога, създаден лично от него преди три години.

  Очаквам с интерес да видя какво ще бъде развитието на SlackerManager оттук нататък и дали ще има ръст/спад в броя на RSS абонатите на този блог след оттеглянето на “оригиналния” автор и замяната му с нов(и).  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


  Вижте и това:

  { 0 коментара… коментирай сега }

  Коментирай!

  Можете да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


  Clicky Web Analytics