Блогът на Дарън Роуз - с нов дизайн и лого

от Тодор Христов на 10.08.07

Един от най-известните (може би най-известния) блог за блогъри, които искат да правят пари онлайн - този на Дарън Роуз се сдоби с нов дизайн и лого днес.

Нов дизайн на Problogger.net

Можете да видите новия дизайн и функционалности на познатия адрес - Problogger.net. Но преди това, ето някои от характерните неща по него:

  • Преминаване от дизайн в две колони към дизайн с три колони на началната страница, а на всички вътрешни - обръщане на разположението “Текст”/”Sidebar”. Унисонът с дизайните на много други блогове от мрежата на b5media, в която Дарън Роуз е движеща сила сега е налице.
  • Увеличаване на шрифта - сега буквите са много по-големи, много по-приятни за четене.
  • Прекратяване на Google Adsense програмата в блога и преминаване към банери 125х125 пиксела.
  • Изместване на част от нещата, които преди стояха в Header или Sidebar във Footer-а на сайта.
  • Ново лого.

Моето непосредствено първо впечатление, когато видях новия дизайн на Problogger бе “Ухааа!” Сегашната визия изглежда много по-приятна, някак си по-новинарски насочена, по-професионална.

Казано с две думи - доволен съм. Мисля, че това е добра крачка напред в развитието на блога на Дарън Роуз. Ще ми липсва малко жълто-оранжевото от предишния дизайн, но… това са бели кахъри.Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


Вижте и това:

{ 1 коментар… прочети го по-долу или добави свой }

1 Иво Станков 10.08.07 в 20:08

Сега прилича по-скоро на личен.. портал, отколкото на блог. Няма и следа от стандартния WordPress изглед.

Коментирай!

Можете да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Clicky Web Analytics