MyKinda

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 21.09.07

  mykinda.jpgОт вчера стартира нов технологичен сайт на български език - MyKinda.

  Няколко неща ми направиха впечатление в MyKinda (развиван поне засега от Димитър Веселинов), и за това реших да съставя кратък анонс за този сайт в Alabala.org. Ето кои са те:

  Анонсът на MyKinda в Svejo.net

  Анонсът на MyKinda е:

  Стартира MyKinda Технологии, новини от центъра на технологичната вселена. Следя над 10 000 RSS емисии и обещавам на нашите читатели да са запознати с водещите световни идеи, тенденции, компании и изобретения.

  10 000 RSS емисии? Това е внушително!

  Анонсът на MyKinda в първата им статия в сайта

  Започваме с блогове в България, Румъния и Русия, а много скоро и в останалите държави от Източна Европа.

  Обещаваме локализирани и персонализирани новини, които ще помогнат на нашите читатели да са запознати с водещите световни идеи, тенденции, компании и изобретения.

  Какви теми можете да очаквате от нас? Технологии и устройства, бизнес и медии, култура, начин на живот, новини, наука и общество.

  Търсим сътрудници, блогъри с идеи и желание да променят България. Време е медиите да свалят черните очила.

  Тук най-много ми хареса “Време е медиите да свалят черните очила”. Звучи интригуващо и в унисон с личните ми разбирания за “медиите” в България.

  След толкова красноречив анонс за новия сайт, остава само да следим новините и информацията вътре в него. Надявам се, че в MyKinda ще има и достатъчно информация за блоговете и блогърите.

  Адресът на MiKinda е http://bg.mykinda.com/tech/  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


  Вижте и това:

  { 4 коментара… прочети ги по-долу или добави свой }

  1 Kaloyan K. Tsvetkov 21.09.07 в 10:09

  Невероятно е колко нови приложения се правят на основата на WordPress. Докато в света на PHP се води спор кой framework или коя платформа е по-добра, “хората” (в това число и аз) си намериха с какво се работи най-лесно - с WordPress!

  2 Тодор Христов 21.09.07 в 12:09

  Да, наистина, като си помисля колко много ми е помогнал WordPress в моята скромна практика…

  3 Димитър Веселинов 21.09.07 в 15:09

  Благодаря за добрите думи! Идеята ни е да наблегнем на новини, които предизвикват положителни емоции, карат хората да мечтаят и да съграждат. Модерен вариант на книгите на Жул Верн. По-малко цинизъм и повече оптимизъм!

  4 Тодор Христов 21.09.07 в 15:09

  Идеята за групов блог е много добра (аз обмислях подобна алтернатива преди няколко месеца, за друг проект), надявам се, че ще я реализираш успешно - има голям отенциал, според мен.

  Коментирай!

  Можете да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


  Clicky Web Analytics