2000 посетители на профила ми в MyBlogLog

от Тодор Христов на 15.01.08

MyBlogLog Alabala.org

Преди два месеца ви споменах, че профилът ми в MyBlogLog е посетен от 1000 души. Днес открих, че цифрите са се удвоили, т.е. че профилът ми в МyBlogLog е бил видян от 2000 души.

Радващо е, че малко по-малко съм увеличил мини-общността на Alabala.org в MyBlogLog, като в момента тя наброява точно 51 души. Вие също можете да се включите в тази общност, ако желаете, натискайки този линк.

До този момент не съм изпратил нито едно съобщение до членовете на общността си, тъй като едно от нещата, които особено силно дразнят в MyBlogLog е злоупотребата от страна на някои основатели на общности. Някои от тях от време на време пускат по някой и друг е-мейл (по-точната дума е съобщение през MyBlogLog) за гласуване за техни материали в различни социални мрежи (чуждестранни), но когато човек е член на голям брой (няколкостотин) общности, тези е-мейли + известна доза откровен спам се натрупват и започват да “тежат”.

Надявам се, че в скоро време общността на Alabala.org ще се увеличи с нови членове, а в един хубав момент те ще могат да ми бъдат полезни с нещо символично, така както и аз на тях.Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


Вижте и това:

{ 8 коментара… прочети ги по-долу или добави свой }

1 MacTeP 16.01.08 в 15:01

Честито :) Аз все съвсем скоро минах 1000 посетителя на профила ми, но напоследък се вдигат доста бързо.

2 Тодор Христов 16.01.08 в 15:01

Прави ми впечатление, че работиш упорито в MyBlogLog, където “мина” - виждам таговете ти. :-)

3 Longanlon 16.01.08 в 15:01

Бе все се чудя някаква файда има ли от това нещо, или е поредната губивремка? Щото много станаха, то не са фейсбуци и други такива… а и е на яху, които са ми яко противни.

4 Тодор Христов 16.01.08 в 16:01

Ами… това е социална мрежа за блогъри, но ако трябва да си го кажем реално - идеята е да се потърси сила в търсачките (Yahoo), освен това ако се не лъжа получаваш и реален линк към сайта ти оттам, при мен мисля е с PR 4 към всеки от блоговете ми, поотделно.

И разбира се, в тази мрежа можеш просто да откриваш нови блогове, ако те вълнува нещо тематично. Например, аз съм се записал за различни блогове от сферата “маркетинг”, “мотивация”, “лидерство”, както и по други теми. Не ми остава много време да чета всичко, но по-любопитните неща прехвърлям в Google Reader.

MyBlogLog е съвсем различен като концепция от Facebook. Аз имам акаунт във Facebook, но все още не съм обърнал достатъчно внимание на тази мрежа.

5 MacTeP 16.01.08 в 16:01

@Тодор Христов и ти си доста активен. Доста често попадам на твой тагове и на Оги.

@Longanlon - ами за мен лично има, иначе надали щях да се занимавам, но всеки си преценя сам за него си. А и доста често попадам на интересни сайтове там.

6 Димитър Веселинов 16.01.08 в 17:01

Аз имам 11 777 посетители, членувам в 1395 общности, но ползата е минимална.

Задоволих си само егото и любопитството.

7 Тодор Христов 16.01.08 в 17:01

И това не е никак малко, като си помисли по-философки човек. :-)

При мен общностите са далеч по-малко - може би 5-6 пъти по-малко. Но това е заради ограничението от 15 общности на ден.

8 MacTeP 16.01.08 в 17:01

То добре че го има това ограничение… защото иначе такова масово адване щеше да има, че не ми се мисли

Коментирай!

Можете да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Clicky Web Analytics