2000 посетители на профила ми в MyBlogLog

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 15.01.08

  MyBlogLog Alabala.org

  Преди два месеца ви споменах, че профилът ми в MyBlogLog е посетен от 1000 души. Днес открих, че цифрите са се удвоили, т.е. че профилът ми в МyBlogLog е бил видян от 2024 души.

  Радващо е, че малко по-малко съм увеличил мини-общността на Alabala.org в MyBlogLog, като в момента тя наброява точно 51 души. Вие също можете да се включите в тази общност, ако желаете, натискайки този линк.

  До този момент не съм изпратил нито едно съобщение до членовете на общността си, тъй като едно от нещата, които особено силно дразнят в MyBlogLog е злоупотребата от страна на някои основатели на общности. Някои от тях от време на време пускат по някой и друг е-мейл (по-точната дума е съобщение през MyBlogLog) за гласуване за техни материали в различни социални мрежи (чуждестранни), но когато човек е член на голям брой (няколкостотин) общности, тези е-мейли + известна доза откровен спам се натрупват и започват да “тежат”.

  Надявам се, че в скоро време общността на Alabala.org ще се увеличи с нови членове, а в един хубав момент те ще могат да ми бъдат полезни с нещо символично, така както и аз на тях.



  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


  Вижте и това:

  { 8 коментара… прочети ги по-долу или добави свой }

  1 MacTeP 16.01.08 в 15:01

  Честито :) Аз все съвсем скоро минах 1000 посетителя на профила ми, но напоследък се вдигат доста бързо.

  2 Тодор Христов 16.01.08 в 15:01

  Прави ми впечатление, че работиш упорито в MyBlogLog, където “мина” - виждам таговете ти. :-)

  3 Longanlon 16.01.08 в 15:01

  Бе все се чудя някаква файда има ли от това нещо, или е поредната губивремка? Щото много станаха, то не са фейсбуци и други такива… а и е на яху, които са ми яко противни.

  4 Тодор Христов 16.01.08 в 16:01

  Ами… това е социална мрежа за блогъри, но ако трябва да си го кажем реално - идеята е да се потърси сила в търсачките (Yahoo), освен това ако се не лъжа получаваш и реален линк към сайта ти оттам, при мен мисля е с PR 4 към всеки от блоговете ми, поотделно.

  И разбира се, в тази мрежа можеш просто да откриваш нови блогове, ако те вълнува нещо тематично. Например, аз съм се записал за различни блогове от сферата “маркетинг”, “мотивация”, “лидерство”, както и по други теми. Не ми остава много време да чета всичко, но по-любопитните неща прехвърлям в Google Reader.

  MyBlogLog е съвсем различен като концепция от Facebook. Аз имам акаунт във Facebook, но все още не съм обърнал достатъчно внимание на тази мрежа.

  5 MacTeP 16.01.08 в 16:01

  @Тодор Христов и ти си доста активен. Доста често попадам на твой тагове и на Оги.

  @Longanlon - ами за мен лично има, иначе надали щях да се занимавам, но всеки си преценя сам за него си. А и доста често попадам на интересни сайтове там.

  6 Димитър Веселинов 16.01.08 в 17:01

  Аз имам 11 777 посетители, членувам в 1395 общности, но ползата е минимална.

  Задоволих си само егото и любопитството.

  7 Тодор Христов 16.01.08 в 17:01

  И това не е никак малко, като си помисли по-философки човек. :-)

  При мен общностите са далеч по-малко - може би 5-6 пъти по-малко. Но това е заради ограничението от 15 общности на ден.

  8 MacTeP 16.01.08 в 17:01

  То добре че го има това ограничение… защото иначе такова масово адване щеше да има, че не ми се мисли

  Коментирай!

  Можете да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


  Clicky Web Analytics