Блог на деня в Svejo.net

от Тодор Христов на 12.03.08

svejo.net блог на деня

Днес ми върви на добри новини (пу-пу) - блогът ни NovaVizia.com е блог на деня в селекцията на Svejo.net.

Между другото, това е хубава инициатива на най-посещаваната социална мрежа в България. Мога само да приветствам поощряването на хора, които се опитват да развиват блоговете си с почтени средства, в т.ч. без да копират чуждо съдържание.

Ако не знаете какво точно означава “Блог на деня” на Svejo.net, можете да прочете повече в блога на Svejo.net. Ето един характерен откъс:

Решихме да направим кампания по популяризиране на качествените блогове в България. Какво ще представлява - периодично (почти всеки ден) ще промотираме по един блог на началната ни страница. Блогът ще избираме ние, а критериите са - да бъде качествен, според нас.

Надяваме се с това си действие да допринесем с една идея повече към развиването на блогването в България.

Благодаря сърдечно за днешния избор на Svejo.net!Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 6 коментара… прочети ги по-долу или добави свой }

1 Калоян К. Цветков 12.03.08 в 22:03

Честито!

2 SSH_ON 13.03.08 в 00:03

Хубава идея от страна на Свежо. Това е добър начин да се поднесе качествена информация на потребителите, като в същото време се подпомогнат блогърите.

3 Longanlon 13.03.08 в 10:03

аз бях онзи ден - добре се отразява на посещаемостта :)

4 Тодор Христов 13.03.08 в 10:03

Наистина ли? Ще видим какво ще се получи…

5 Svetlio Blyahoff 15.03.08 в 16:03

Поздравления! Идеята на Svejo.net е наистина добра. Това е едно чудесно рамо за блога появил се на тази позиция. Не толкова за скока на дневните посещения, колкото до това, повече хора да разберат за теб и блога ти. :)
Дано и аз някогаш да се доредя до това елитно място ;)

6 Тодор Христов 15.03.08 в 16:03

Откровено казано, аз не регистрирах никакъв скок в посещаемостта. А и вече се отказах да се “социализирам” съзнателно чрез социални мрежи.

И аз се надявам да те линкнат в скоро време!

{ 2 trackbacks }

Блог на деня в Svejo.net
13.03.08 at 10:03
Юруков на живо
25.03.08 at 15:03

Коментирай!

Можете да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Clicky Web Analytics