Нови фланелки от WordPress

от Тодор Христов на 23.07.07

WordPress T-shirtsДобрите хора от WordPress вече дават възможност на всички фенове на софтуера извън САЩ да си закупят фен-фланелки.

Бизнесът с фланелки винаги ми е правел приятно впечатление. Това е начин за генериране на приходи, от една страна, а от страната на клиентите на фланелките - възможност да се отблагодарят на фирмата за това, че използват нейни (най-често безплатен) продукти.

Ето какво пише в сайта на WordPress по този повод:

Едно от най-големите оплаквания срещу нас бе, че когато в началото стартирахме магазина си за фланелки, хората извън САЩ, които съставляват по-голямата част от трафика ни, нямат възможност да си поръчват от тях.

Сега вече можете! (И имаме нови видове на склад.)

В официалния ни магазин shop.wordpress.net можете да поръчате новата ни червена фланелка в мъжки и дамски вариант и тя ще ви бъде доставена почти навсякъде по света.

Разгледах фланелките - лично на мен ми харесват. Мъжка фланелка с размер XXL струва 9,50 британски паунда + 4,50 паунда за доставката.

Кога ли българска фирма, без значение дали от сферата на Интернет или не, ще отвори онлайн магазин за фен-артикули? Поне засега не съм срещал такава.Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 2 коментара… прочети ги по-долу или добави свой }

1 Иво Станков 23.07.07 в 13:07

Не вярвам наша фирма скоро да отвори такъв магазин, освен ако няма пари за прахосване. Коя ще е тая толкова обичана фирма, че реално да има приходи от такъв магазин за фен-артикули…

2 Тодор Христов 23.07.07 в 13:07

И аз мислех за това, но наистина не се сещам за кой знае колко обичана (и масово популярна) българска фирма.

Но ако някой може да подскаже за такава, ще е супер.

Коментирай!

Можете да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Clicky Web Analytics